Losos stavite u zdjelu i premažite mješavinom senfa, meda, maslinova ulja i čilija. Pustite da stoji sa strane. Špinat operite i očistite. Nasjeckajte ga. Isto učinite s bijelim lukom. U većoj tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte češnjak i pola minute kasnije špinat. Pirjajte dok ne povene. Dodajte kapare i dodatno začinite soli i biberom. Pripazite da ne pretjerate sa soli. Podijelite špinat na tanjirima, a na istoj tavi ponovno zagrijte ulje i ispecite losos. Posolite ga. Poslužite losos na špinatu i dodajte krišku limuna ili limete, piše Dobrahrana.
Trebat će vam:
Priprema:
Tražite li recept za riblje jelo priprema kojeg vam neće oduzeti previše vremena, a bit će ukusno i slasno, stanite, jer pronašli ste ga.
Datum i vrijeme objave: 10. 06. 2024 09:13